Winkel van Waarde

You Are Viewing

A Blog Post

Verhuurd: 208 m2 BVO winkelruimte aan de Generaal Coenderslaan 51A te Eindhoven.

Gevel-Eindhoven-01Verhuurd per 1 april 2015!

Algemeen

De Generalenbuurt is een typische naoorlogse woonwijk in het noordelijke deel van Eindhoven. Het is een planmatig ontwikkelde wijk met afwisselend een groen gebied en deels uniforme huizen en flats. De wijk is 50 jaar oud en de oorspronkelijke bevolkingssamenstelling is inmiddels veranderd. De bewoners van toen hebben het merendeel van de oorspronkelijke bewoners zien vertrekken, daarvoor in de plaats zijn nieuwe bewoners met opgroeiende kinderen gekomen die de wijk weer op hun eigen manier benutten en waarderen. Het winkelaanbod is divers en biedt kansen voor zowel winkels als voor service verlenende bedrijven.

Interieur-Eindhoven-01Omschrijving winkelruimte

Aangeboden wordt een winkelpand met een winkeloppervlakte van 208 m2 Bruto Vloer Oppervlak (BVO). Het pand is in 2008 volledig verbouwd. Hierbij is het pand inwendig nagenoeg geheel gestript, waarna het is voorzien van een volledig nieuwe pui, elektra, vloer en plafond met verlichtingsarmaturen. Het pand is tevens voorzien van een luchtverwarming/-airco installatie.

Bestemming

Centrumdoeleinden, zijnde detailhandel, horecabedrijven (ten hoogste categorie 1), dienstverlenende bedrijven en/of dienstverlenende instellingen en maatschappelijke voorzieningen.

De winkelruimte is te huur vanaf € 109,- per  m2 BVO op jaarbasis. Huurprijs en condities worden in onderling overleg vastgesteld.

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Projectinformatie Gen Coenderslaan Eindhoven